PALVELUT

Riidanratkaisu & rikosasiat

Asianajajillamme on monipuolista kokemusta vaativien oikeudenkäyntien hoitamisesta sekä yleisissä tuomioistuimissa että välimiesmenettelyissä.

Riidanratkaisu

Hoitamamme asiat koskevat tyypillisesti liike-elämään liittyviä riitaisuuksia. Autamme asiakkaitamme ratkaisemaan riidat nopeasti ja tarkoituksenmukaisella tavalla. Usein tämä tarkoittaa sovinnollisen ratkaisun löytämistä neuvotteluteitse tai vaihtoehtoisia riidanratkaisumenetelmiä hyödyntäen. Osaamisemme kattaa riidanratkaisun koko kentän: sovittelut, tuomioistuinprosessit, hallintotuomioistuinprosessit ja välimiesmenettelyt. Erityistä kokemusta meillä on teknologiaa, immateriaalioikeuksia ja palvelussuhteita koskevista riita-asioista.

Rikosasiat

Keskeisenä osaamisalueenamme on yrityksiin liittyvien rikosasioiden hoitaminen. Avustamme väärinkäytösten kohteeksi joutuneita yrityksiä rikosepäilyjen selvittämisessä ja näihin liittyvien vahingonkorvausasioiden hoitamisessa. Tämän lisäksi avustamme yrityksiä tilanteissa, joissa yhtiötä tai sen edustajia epäillään rikoksesta. Meillä on monipuolinen kokemus vaativien rikosasioiden hoitamisesta ja avustamme säännöllisesti muun muassa työturvallisuuteen, petoksiin, yrityssalaisuuksien väärinkäyttöön, lahjontaan, arvopaperimarkkinoihin, velallisen epärehellisyyteen sekä tietotekniikkaan liittyvissä rikosoikeudenkäynneissä.

Asiantuntijamme

Asianajaja, varatuomari, osakas

Antti Pulkkinen

050 304 6731 antti.pulkkinen@inventio.fi

Asianajaja, osakas

Veikko Siitonen

040 733 8917 veikko.siitonen@inventio.fi

Asianajaja, varatuomari, Counsel

Tatu Oikarinen

050 585 9847 tatu.oikarinen@inventio.fi

Asianajaja, Senior Associate

Laura-Maria Poikela

050 440 9162 laura-maria.poikela@inventio.fi

Siirry takaisin sivun alkuun