INVENTIO

Olemme pieni ja fokusoitunut porukka, mutta osaltamme laatu korvaa määrän.

Asiakkaamme

Meille jokainen asiakas on avainasiakas. Tyypillisiä asiakkaitamme ovat suuret kansainväliset ja suomalaiset yhtiöt sekä pk-yritykset, jotka hakevat tietyn alan erityisosaamista. Palvelemme myös pienempiä yhtiöitä. Toimeksiantomme vaihtelevat strategisen tason neuvonnasta päivittäisiin oikeudellisiin tarpeisiin liittyviin kysymyksiin. Asiakkaamme toimivat erityisesti teknologia-, rahoitus-, elintarviketeollisuus-, kauppa- sekä energiasektoreilla.

Lupauksemme

Toimintamme kulmakivi on korkea laatu. Otamme hoitaaksemme vain ne toimeksiannot, jotka pystymme hoitamaan asian vaatimalla perehtyneisyydellä. Palvelumme on henkilökohtaista, eikä meillä ole vapaamatkustajia. Tällä toimintatavalla takaamme toimeksiantojen hoitamisen tinkimättömällä laadulla, mutta kustannustehokkaasti.

Toimintamme ydin on luottamus.

Tästä syystä emme julkaise referenssejä verkkosivuillamme.

Oletko oikkari ja etsit harjoittelupaikkaa?

Inventiolla sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään omistautuneen ja asiantuntevan tiimimme kanssa erilaisten liikejuridiikkaan liittyvien toimeksiantojen parissa. Tällä hetkellä meillä ei ole haku päällä, mutta kannattaa seurata tilannetta. Voit myös olla yhteydessä meihin tai lähettää avoimen hakemuksen osoitteeseen info@inventio.fi.

Siirry takaisin sivun alkuun